Fire måder, du skubber kærligheden væk på

Har du så dårlige erfaringer med kærlighed, at du ubevist har sat lås på dit hjerte for at undgå at blive såret? Hvis det er tilfældet, er du langt fra alene.

I stedet for at holde sig fra det dårlige, har mange en tendens til at lukke ned, hvilket som regel fører til det modsatte af, hvad vi ønsker, nemlig hjertesorg og ensomhed. Derfor bør du være på vagt overfor disse fire tegn, som forhindrer dig i at finde ægte kærlighed, ifølge husmodersitet Goodhousekeeping

Læs ogsåFem ting skilsmisseeksperter ville ønske du vidste, inden du blev gift

1. Du bebrejder dig selv for hvert eneste af dine forliste forhold.
Du er nødt til at droppe alle dine bebrejdende tanker om dig selv og dine evner i et forhold, ellers kommer du aldrig videre. Du skal kende dit værd og tro på dig selv, og så vil en helt ny slags mænd også komme din vej.

2. Du bliver ved med at gøre de samme ting, men forventer andre resultater. Kig på dine mønstre og find ud af, hvad du plejer at gøre, og gør så noget helt anderledes. Det kan være, du ikke skal finde dine dates på Tinder mere, eller du skal holde op med at sætte høje krav til din dates uddannelse eller økonomi.

Læs ogsåFå psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

3. Du sidder fast i gammel kærlighed. Holder du stadig regelmæssigt øje med din ex på Facebook, ringer til ham/hende for at spørge om noget ligegyldigt og sender ham/hende fødselsdagshilsner og julekort, så hold venligst op. For det forhindrer dig i at møde nye partnere. Du skal blokere ham/hende på sociale medier og for så vidt holde op med at se ham/hende, medmindre det er strengt nødvendigt.

4. Du tror, du er for stresset eller ambitiøs til et forhold. Det kan godt være du har travlt og er kræsen, men du kan godt balancere med både arbejde og kærlighed på samme tid - det kaldes livet eller bare hverdag. Hvis det alligevel er svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, så tal med din partner/date om det, måske viser det sig, at han/hun er meget forstående og støttende. Men du skal også huske at give igen, når du har overskud igen.  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip