Fire mænd anholdt efter dødeligt slagsmål ved Randers

Fire unge mænd fra Østjylland har tilsyneladende tæsket to andre så voldsomt, at en af dem mistede livet i forbindelse med et slagsmål i Havndal ved Randers.

I løbet af natten til onsdag har Østjyllands Politi i hvert fald anholdt mændene og sigtet dem for forbrydelsen.

- De bliver sigtet for vold med døden til følge, siger politiinspektør Lars Peter Madsen til Ritzau. Mændene er i alderen 19-26 år og alle fra lokalområdet.

- Vi arbejder stadig på at få fat i de pårørende til ofrene, så jeg kan ikke oplyse noget om deres identiteter, siger politiinspektøren.

Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet på Udbynedervej klokken 00.25 natten til onsdag, og da betjente nåede frem til stedet, fandt de to bevidstløse mænd på vejen og påbegyndte førstehjælp.

Den ene blev dog konstateret død, mens den anden blev kørt til hospitalet, hvor han er uden for livsfare, men alvorligt kvæstet.

Gerningsmændene var forsvundet fra stedet, da politiet nåede frem, men i løbet af nogle timer lykkedes det altså at anholde fire mistænkte.

- Vi har ikke afhørt hverken den forurettede eller de sigtede endnu, så vi ved endnu ikke, hvad motivet kan være, siger Lars Peter Madsen.

Politiet arbejder desuden på at opspore eventuelle vidner til det brutale slagsmål.

- Vi er ved at foretage afhøringer i området nu. Det er et ganske almindeligt lille bysamfund, påpeger politiinspektøren.

Politiet formoder ikke, at hændelsen er banderelateret.

/ritzau/

Dagens Gossip