Fire mænd anholdt for at voldtage 19-årig på asylcenter

Norsk politi har sigtet fire mænd – tre i 20'erne og én i 40'erne – for at have voldtaget en 19-årig beboer på et asylcenter i byen Vestfold.

Overgrebet mod det mandlige offer skete tilbage i december 2015, hvor hændelsen kun blev omtalt som en voldsepisode.

Dengang kom det frem, at volden var ganske alvorlig, men det ikke var livstruende, da de fire mænd slog og sparkede beboeren på det norske asylcenter.

Ifølge Dagbladet er tre af de fire sigtede norske asylansøgere – de har siddet varetægtsfængslet siden december.

Læs også: Kvinde tager på politistationen for at anmelde voldtægt - med mandens penis under armen

- Vi har optagelser af ​​misbruget, som de anklagede har filmet, siger Lise Dalhaug fra det norske politi.

Den fjerde tiltalte blev anholdt i den svenske storby Stockholm i går eftermiddag, hvilket skete på baggrund af en arrestordre fra det norske politi.

Manden ventes nu udleveret til Norge, og de fire mænd har sigtelserne voldtægt, medvirken til voldtægt og grov vold hængende over deres hoveder. 

Både de sigtede og deres offer er angiveligt syrere – tre af gerningsmændene boede sammen med den 19-årige på Oslofjord Convention Center.

- Min klient har forklaret politiet, at han var til stede ved en situation, der er under efterforskning, men han anerkender ikke at have skyld i anklagerne. Han ser frem til sagen kommer for retten, så der kan blive kastet et større lys over sagen, siger Christofer Arnø, der er advokat for den mand, der søndag blev anholt i Stockholm.
 

Dagens Gossip