Fire mænd begik røveri i Korsør - opgav dog et røveriforsøg, da to af dem gled i butikken

Pubben i Nygade i Korsør var i aftes udsat for væbnet røveri.

Kort før klokken 22.30 kom fire mænd ind i den kombinerede værtshus og spillehal. Med en pistol truede de en medarbejder med en pistol og forlangte, at den ansatte åbnede pengeskabet.Men da der var tidslås på, lykkedes det ikke at få pengeskabet åbnet. I stedet tog røverne kontantbeholdningen fra kasseapparatet og stak derefter af.

De fire røvere har mere på samvittigheden. Ved 22-tiden forsøgte de at begå røveri mod supermarkedet Kiwi på Nor Aleen i Korsør. Det slap de dog ikke heldigt fra.

 

De kom løbende ind i butikken, men to af dem gled og faldt lige inden for døren. Det var tilsyneladende nok til at de opgav deres forehavende, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi.

De fire røvere beskrives som:

A: Mand, lys i huden, kraftig af bygning. Han var iført sort elefanthue, mørk jakke, sorte Adidas-bukser med de tre hvide striber på ydersiden af begge bukseben, sorte Adidas-sko med tre hvide striber. Bar grå handsker.

B: Mand, lys i huden, almindelig af bygning. Iført sort elefanthue, mørk jakke muligvis af mærket North Face, mørk hættetrøje med hvide striber på hætten, sorte bukser med lommer på siden muligvis Carhartt, sorte sko. Bar blå handsker.

C: Mand, lys i huden, sort elefanthue, mørk jakke, mørke bukser, lysebrune sko. Bar handsker.

D: Mand, lys i huden. Iført sort elefanthue, sort jakke, blå hættetrøje, blå bukser, sorte sko med hvid sål. Bar grå arbejdshandsker.

 

Dagens Gossip