Fire mænd dømt for fire røverier mod McDonalds i Slagelse

Fire mænd er ved retten i Næstved blevet dømt for fire røverier mod McDonalds i Slagelse, oplyser politiet.

Røverierne fandt sted fra juni 2010 til april 2011, og der var rejst tiltale mod fire mænd i alderen 19-20 år, som alle kommer fra lokalområdet.

De havde hver især begået et eller flere røverier sammen med de andre, og det skete for at afdrage på gæld for køb af hash.

Der var indkaldt flere vidner fra McDonald’s i Slagelse, som forklarede om deres oplevelser under røveriet.

En 20-årig mand blev straffet med fængsel i tre år for at have deltaget i fire røverier sammen med en eller flere af de andre tiltalte i sagen. Han havde foreslået de øvrige tiltalte at begå røverierne, og at det var ham, som havde planlagt og forklaret, hvordan røverierne skulle foregå.

En 19-årig mand erkendte, at han havde deltaget i et røveri den 3. juli 2010 sammen med to af de andre tiltalte. Han blev straffet med fængsel i otte måneder, som dog ikke skal afsones, hvis han overholder vilkår om samfundstjeneste og misbrugsbehandling.

En anden 19-årig mand blev straffet med fængsel i et år for at have deltaget i et røveri den 27. marts 2011 sammen med en af de øvrige tiltalte. Han erkendte også røveriet. De ni måneder skal ikke afsones, hvis han overholder vilkår om samfundstjeneste og misbrugsbehandling. Resten af straffen er afsonet, da han har siddet varetægtsfængslet i cirka tre måneder.

Den sidste 19-årige mand blev dømt for at have deltaget i røveriet den 3. juli 2010 samt i to andre røverier begået den 29. juni 2010 og den 19. april 2011. Alle røverierne var begået sammen med 1-2 af de andre tiltalte. Han erkendte at have deltaget i røverierne.

Tre af de tiltalte modtog dommen, mens den 19-årige, som blev idømt et år og ni måneder udbad sig 14 dages betænkningstid.

Den 20-årige har siddet varetægtsfængslet under sagen og skal fortsat sidde varetægtsfængslet, indtil han kan afsone sin dom.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip