Fire mænd er løsladt for Husum-skyderi

Han var selv i stand til at transportere sig til Rigshospitalet. Hans tilstand ved ankomsten var stabil. Tirsdag har han gennemgået en operation og blev efterfølgende lagt i kunstig koma.

To mænd på 22 år, en 24-årig mand og en 28-årig mand blev kort efter skyderiet anholdt i området, men Københavns Politi besluttede tirsdag ikke at fremstille dem i grundlovsforhør, skriver bt.dk.

»Vi havde ikke nok beviser til at kunne fremstille dem i grundlovsforhør, så de er løsladt eller bliver det om kort tid,« siger Dan Aakerhjelm, der er central efterforskningsleder på Station Bellahøj.

De fire mænd menes at have relationer til bandemiljøet, men det ser ikke ud til at være tilfældet for det 23-årige skudoffer, der dog endnu ikke er blevet afhørt af politiet.

Skyderiet var kun et af tre, der fandt sted mandag i omegnen af København.

Mandag eftermiddag blev der affyret skud i Bagsværd mod en 17-årig mand. Mindst fire skud blev affyret mod ham, idet han kom ud fra et pizzeria. Den 17-årige slap uskadt, mens tre skud ramte en parkeret bil.

Nogle timer senere var Bandidos-klubhuset på Kirkegade i Hvidovre målet for omkring 10 skud. To biler på nabogrunden blev ramt, men ingen personer kom til skade.

Dagens Gossip