Fire modne kvinder løfter op i trøjen, men vent til kameraet zoomer ud

For de fleste kvinder er det ingen let sag at leve op til medierne eller samfundets skønhedsidealer, hvor kvinder er tynde og smukke.

Og det bliver slet ikke lettere, jo flere år man får på bagen, for så kommer appelsinhuden, den løse hud, rynkerne, grå hår og hængebrysterne - medmindre man tyr til plastikkirurgi eller andre unaturlige hjælpemidler.

Læs også: 21-årig kvinde deler sit første bikinibillede nogensinde - nu har det fået 30.000 likes

Den erkendelse er sangerinden Donnalou Stevens for længst kommet frem til, og derfor hylder hun ægte kvinder over 40 år i sin sang “Older Ladies”, som for tiden går sin sejsgang på nettet.

Musikvideoen til “Older Ladies” bliver flittigt delt på sociale medier. Og uden at afsløre for meget skiller videoen sig en del ud, både i forhold til tekst og billeder.

Donnalou Stevens mener, at det er på tide, at modne kvinder får den anerkendelse, de fortjener. Og det er omverdenen tilsyneladende enige i, for musikvideoen er blevet set over 12,5 millioner gange på YouTube.

Læs også: 9 grunde til at kurvede kvinder er bedre i sengen

Sangen er oprindeligt fra 2014, men den har fået nyt liv i disse dage.

Se musikvideoen her - ca. 1 minut inde i videoen løfter fire mode kvinder op i deres trøjer, men vent til kameraet zoomer ud igen:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip