Fire NFL-spillere på vej ud af skabet

Endnu har ingen spillere i macho-ligaen NFL erklæret sig som homoseksuelle, men det kan der snart blive ændret på. Den tidligere linebacker hos Baltimore Ravens, Brenson Ayanbadejo, fortæller, at op mod fire spillere overvejer at stå frem som homoseksuelle. 

- Jeg tror, det kommer til at ske hurtigere, end du aner, siger Brendon Ayanbadejo, der i februar var med til at vinde Super Bowl for Baltimore Ravens ifølge Reuters til Baltimore Sun.- Vi taler med en håndfuld spillere, der overvejer det. Der er op mod fire spillere, der er kontakt med nu, og de er ved at organisere det, så de kan springe ud samtidigt, siger Ayanbadejo, der siden Super Bowl triumfen har forladt Ravens.

Ayanbadejo er forkæmper for homoseksuelles rettigheder, og han håber, det lykkes at få flere til at stå frem samtidig, så det bliver nemmere for andre spillere, at springe ud i fremtiden. 

- Det vil være et stort skridt og fjerne presset fra én fyr. Det vil være en monumental dag, hvis en håndfuld eller flere springer ud, siger han.

Dagens Gossip