Fire såret i nyt angreb i Israel

Den bølge af angreb og vold, der gennem de seneste uger har plaget Israel og de palæstinensiske områder, fortsatte søndag.

En israelsk-arabisk mand kørte sin bil ind i fire jøder i nærheden af en kibbutz i det nordlige Israel, hvorpå han stak dem med en kniv, siger israelsk politi.

Ifølge hospitalskilder er en 19-årig kvinde alvorligt såret, en 14-årig pige er såret, men ikke i livsfare, mens to mænd slap fra angrebet med lettere kvæstelser.

Israelsk politi har anholdt gerningsmanden, der beskrives som en 20-årig arabisk israeler fra en by i det nordlige Israel.

Søndagens knivangreb var det 15. knivangreb i løbet af otte dage, viser en optælling fra nyhedsbureauet AFP. Det er imidlertid det første angreb, hvor en araber med israelsk statsborgerskab har såret andre.

Angrebet i det nordlige Israel kommer kort tid efter, at en 13-årig palæstinenser blev skudt og dræbt i sammenstød med israelske sikkerhedsstyrker på Vestbredden.

Natten til søndag kostede et israelsk luftangreb i Gaza en gravid mor og hendes treårige datter livet, siger en talsmand for Gazas sundhedsministerium.

I alt er mindst 27 mennesker - heraf mindst 23 palæstinensere og fire israelere - blevet dræbt i løbet af de seneste to ugers bølge af vold og protester i Israel, Østjerusalem, på Vestbredden og i Gazastriben.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip