Fireårig i stadig livsfare efter grill-ulykke

En lille pige på fire år er stadig i kritisk tilstand, efter at hun sammen med sin bror blev alvorligt forbrændt, da familien tændte op i en grill i Bredgade i Brønderslev. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Pigen blev forbrændt på op imod 40 procent af kroppen, mens hendes storebror på seks år blev forbrændt på fire procent af kroppen.

Pigen ligger fortsat i respirator på en intensivafdeling på Rigshospitalet og er altså endnu ikke uden for livsfare, oplyser politiet.

Drengen er ikke i livsfare.

Ulykken skete lørdag ved 15-tiden, da familien var ved at tænde op i grillen med en form for brandbar væske, som på en eller anden måde kom for tæt på børnene.

De to børn blev efter ulykken kørt på Aalborg Universitetshospital Syd med politieskorte.

Her vurderede lægerne, at deres tilstand var så alvorlig, at de straks med redningshelikopter blev overført til Rigshospitalets brandsårsafdeling i København for at få deres brandsår behandlet af landets førende eksperter.

Lørdag aften oplyste overlæge Bjarne Alsbjørn fra Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling til tv2.dk, at børnenes brandsår de første seks-otte timer behandles ved oversprøjtning med koldt vand.

Også under de næste 10 dages indlæggelse på brandsårsafdelingen indgår der masser af vand i behandlingen, indtil sårene begynder at danne skorpe.

Først efter et par uger kan lægerne operere de værste skader fra brandsårene væk, fortalte overlægen til tv2.dk.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip