Fireårig pige død efter voldtægt

Siden 18. april har hun ligget i koma, og tirsdag kunne hendes hjerte ikke klare mere, skriver New York Times.

»Hendes hjerte og lunger holdt op med at fungere. Det er meget umenneskeligt, at sådan en ung pige blev udsat for seksuelle overgreb,« siger Ashok Tank, der som læge på CARE Nagpur Hospital i regionen Madhya Pradesh har taget sig af pigen.

Den afdøde pige var datter af to dagarbejdere i Ghansor, og 17. april blev hun bortført af en mand, der ifølge lokalt politi lokkede med at købe bananer til hende i en nærliggende butik. Dagen efter blev hun fundet stærkt kvæstet af sine forældre. Pigen havde ifølge Ashok Tank lidt alvorlige skader på hjerne og vagina.

PÅ FACEBOOK: Stop misbrug af børn

Politiet har anholdt en 27-årig mand, der arbejder på et nærliggende kraftværk. Han er sigtet for at have stået bag voldtægten, mens en 25-årig mand er sigtet for at have bortført pigen og bragt hende til den 27-årige mand.

»Efterforskningen er i gang. De vil blive tiltalt snart, og vi vil sørge for, at de får den strengest mulige straf,« siger politiinspektør Mithlesh K. Shukla ifølge New York Times.

For nylig blev også en femårig pige voldtaget. To mænd er anholdt i sagen, der søndag udløste protester fra flere hundrede demonstranter i New Delhi.

Antallet af seksuelle overgreb på piger under ti år i Indien er mere end fordoblet fra begyndelsen af 1990erne til 875 i 2011.

Dagens Gossip