Fireårig pige fortsat i koma efter slem grillulykke

Der er ingen ændringer med den fireårig pige, der lørdag eftermiddag blev kraftigt forbrændt ved en grillulykke i Brønderslev i Nordjylland. Hun ligger stadig i kunstigt koma, oplyser vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi til bt.dk.

Den lille pige blev forbrændt, da hendes far lørdag eftermiddag ville tænde op i grillen i familiens hjem. Sammen med sin storebror på seks år stod pigen omkring 40 centimeter fra grillen, hvor faderen forsøgte at få ild i grillstarteren.

Da det tilsyneladende tog for lang tid, valgte faderen at hælde noget bioethanol direkte ned i grillstarteren. Den eksploderede, og de to børn blev ramt af stikflammerne.

Ifølge vagtchefen er drengen blevet forbrændt på fem procent af kroppen, mens den lille pige er blevet forbrændt på 40 procent af kroppen.

»Faderen er også blevet lettere forbrændt,« fortæller vagtchefen.

I første omgang blev søskendeparret bragt til Aalborg Universitetshospital med politieskorte. Men kort efter blev børnene - sammen med deres mor - i stedet fløjet til Rigshospitalet med helikopter. Her blev pigen lagt i kunstig koma, som hun stadig befinder sig i.

I aftes fortalte overlæge Bjarne Alsbjørn fra Rigshospitalets Brandsårsafdeling, at den seksårige drengs brandskader blev behandlet med masser af vand i en brusekabine. »Drengen er udenfor livsfare nu,« oplyser Per Vang Nielsen.

Faren vil efter alt at dømme ikke blive sigtet, oplyser Nordjyllands Politi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip