Fireårsdagen for Michael Jacksons død markeret

Randy Jackson var tvunget til at opgive et planlagt besøg ved sin storebrors grav i går, hvor det var fire år siden, Michael Jackson døde. Musikeren fik halsbetændelse og var nødt til at blive hjemme under dynen.

Der var dog masser af besøgende på Forest Lawn-kirkegården uden for Los Angeles, hvor popkongen er stedt til hvile. Fans fra hele verden strømmede til for at markere årsdagen.

Den sygemeldte Randy ærgrede sig, men måtte nøjes med at sende fansene en hilsen på Twitter: »Jeg tænker på min bror i dag. Tak til alle for deres uendelige kærlighed og støtte og for de mange smukke blomster på kirkegården«, skrev The Jacksons-sangeren og tilføjede: »Michael ville have elsket det altsammen«.

Blandt de blomster, der blev leveret til Jacksons mausolæum, var
13.447 røde roser fra en gruppe fans.

Den afdøde popstjernes brødre Jackie, Marlon, Tito og Jermaine Jackson valgte at beskrive deres sorg i en fælles udtalelse: »I dag er det fire år siden, vi mistede en af de største entertainere og musikere, verden nogensinde har kendt. Michael var et ikon, men for os var han han først og fremmest vores bror. Vi elsker og savner ham hver dag«, lød det.

Dagens Gossip