Firkantede øjne - Netflix har ramt Danmark

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om, hvordan du skal få tiden til at gå, hvis du er fjernsynsnarkoman. Amerikanske Netflix har natten til tirsdag ramt Danmark. Og for blot 79 kroner kan du se film og tv-serier i døgndrift.

Netflix har omkring 27 millioner kunder på verdensplan blandt andet i USA, Storbritannien og Canada.

Mandag kom svenskerne med - og nu kan danskerne altså også hoppe på vognen, der også er fyldt med danske tv-serier og film.

Netflix' popularitet har mere eller mindre fået skylden for, at videoudlejningskæden Blockbuster gik konkurs i USA i 2010.

I USA betaler kunderne otte dollar om måneden, hvilket svarer til cirka 48 kroner.

For det beløb kan man eksempelvis se "Friends", "Family Guy", "Simpsons" og "South Park", og også de seneste film, der er kommet ud på dvd/Blue-Ray. De danske kunder kan oveni se blandt andet "Far til fire", "Klovn" og "Dansen med Regitze".

Netflix er verdens førende abonnementsbaserede internettjeneste for film og tv-serier. Tjenesten blev lanceret i Canada i 2010, Latinamerika i 2011 og Storbritannien og Irland i starten af 2012.

Foruden store amerikanske Hollywood-film og tv-serier får danskerne også mulighed for at se danske produktioner.

Det er muligt at integrere Netflix i en række enheder, som allerede er knyttet til dit tv - for eksempel PlayStation, Apple-tv samt dvd- og Blue-Ray-afspillere.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip