Fischer anbefaler sig til Sverige-kampe med to Ajax-mål

31/10/2015

Fodboldspilleren Viktor Fischer gjorde endnu en gang opmærksom på sig selv, da han lørdag var i aktion for Ajax i Æresdivisionen.

Den 21-årige offensivspiller var med to scoringer med til at lukke ned for spændingen foran 50.681 tilskuere i Amsterdam Arena, da Ajax vandt hele 6-0 over Roda.

Dermed nåede Viktor Fischer op på fem sæsonscoringer i den hollandske liga, og han anbefalede sig selv til landstræner Morten Olsens trup til de to playoffkampe mod Sverige i november, der gælder en plads ved EM-slutrunden.

Allerede efter fire minutter bragte Viktor Fischer Ajax foran 1-0, og få minutter senere gjorde Arkadiusz Milik det til 2-0.

Davy Klaassen scorede til pausestillingen 3-0 efter 26 minutter.

Et kvarter inde i anden halvleg var Viktor Fischer på pletten for anden gang i kampen, da han scorede til 4-0, og senere scorede Arkadiusz Milik også sit andet mål.

For at fuldende scoringsmønstret fra første halvleg scorede Davy Klaassen også sit andet mål, da han afsluttede målfesten kort før tid.

Lasse Schöne så hele kampen fra Ajax-bænken.

Med sejren går Amsterdam-klubben i udbrud i toppen af Æresdivisionen.