Fischer: Derfor kan jeg overraske Bulgarien

Viktor Fischer er mødt op i landsholdslejren med tillid til egne evner efter en succesfuld sæson i Ajax Amsterdam, hvor han har erobret en fast plads i venstre angrebsside.

Fischer kom ikke ind i fredagens 3-0 sejr i Tjekkiet, men han er klar til at gøre en forskel mod Bulgarien, hvor det forventes, at gæsterne kommer til at forsvare dybt.

- Jeg kan drible, jeg kan score mål. Det er vel en meget god ting at

kunne bidrage med. Jeg er måske lidt mere uforudsigelig... Ja, nu skal jeg passe på

med, hvad jeg siger. Måske ikke i forhold til, hvad jeg har set her (i landsholdslejren, red.). Men det er

ikke altid, modstanderne lige kan forudsige, hvad jeg gør nede i deres forsvar, siger Viktor Fischer til sporten.dk.

Morten Olsen meldte søndag ud, at der er tvivl om både Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli, der sædvanligvis sidder tungt på pladserne bag frontangriberen og på venstre kant.

Krohn-Dehli har bøvl med knæet, og Christian Eriksens muskulatur er træt efter en stor løbeindsats i Tjekkiet.

Samtidig er kampen om at spille højrekant åben. Nicolai Jørgensen imponerede ikke voldsomt mod Tjekkiet, og Morten Olsen har vist, at han er parat til at droppe Dennis Rommedahl.

Viktor Fischer forventer dog ikke, at han på nuværende tidspunkt er i spil til én af offensivpladserne hos Morten Olsen.

- Jeg sidder ikke og kigger på åbninger til, om jeg måske kan starte inde næste gang. Det ser vi, hvordan det ligesom kommer. Det er ikke på landsholdet endnu, at jeg kan tillade mig at kræve at starte inde, siger han.

- Nede i Ajax er det noget helt andet. Der er det en helt anden situation, jeg står i. Der er det mig, der er den faste mand, hvor de andre er bagved. Her skal jeg kigge omvendt på det, og det gør jeg også. Jeg håber bare, at jeg måske kan få lov til at komme ind og få chancen, siger Viktor Fischer.

Dagens Gossip