Fischer og Pedersen får klø i All England-finale

Det blev ikke til den første danske All England-triumf i mixeddouble i 21 år.

Søndag tabte badmintonduoen Joachim Fischer og Christinna Pedersen finalen i Birmingham med 12-21, 17-21 til indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto.

De rutinerede danskere gik ellers ind til finalen med selvtillid, eftersom de ikke havde tabt et eneste sæt i turneringen.

Praveen Jordan og Debby Susanto havde til gengæld besejret verdens bedste par i de seneste år, kineserne Zhang Nan og Zhao Yunlei, i semifinalen, og de havde også momentum i den indbyrdes statistik mod danskerne.

Ganske vist førte 37-årige Joachim Fischer og 29-årige Christinna Pedersen 6-3 over Jordan og Susanto i indbyrdes kampe, men indoneserne havde trukket sig sejrrigt ud af de seneste tre opgør.

Duoen fra Asien var da også toneangivende fra start, og via en føring på 11-4 vandt indoneserne første sæt i overbevisende stil.

Tidligt i andet sæt prøvede Joachim Fischer og Christinna Pedersen at være foran for første gang i kampen, men igen rykkede indoneserne fra - anført af den 21-årige Praveen Jordan.

Det lykkedes ganske vist for Joachim Fischer og Christinna Pedersen at få kontakt ved først 14-14 og dernæst 16-16, men fire dueller senere stod indoneserne med fire matchbolde.

Danskerne vandt den første, men på den anden fik Debby Susanto slået bolden i gulvet, og så var det slut.

Den seneste danske triumf i mixeddouble ved All England var i 1995.

Dengang vandt Thomas Lund og Marlene Thomsen en rent dansk finale over Jon Holst-Christensen og Rikke Olsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip