Fischer om trælår: Jeg gravede Kjær ned i et hul

Ajax Amsterdam-spilleren Viktor Fischer har slæbt et trælår med ind i landsholdslejren forud for playoffkampene mod Sverige.

I sidste uge blev han nedlagt af landsholdskollegaen Simon Kjær, da de to danskere mødte hinanden i Europa League.

Fischer måtte efterfølgende lade sig udskifte i 0-0-kampen mod Fenerbahce.

- Jeg gravede ham jo ned i et hul i første halvleg, siger Fischer med henvisning til sine dribleture rundt om Kjær før pausen.

- Jeg troede fortsat, at han sad i det hul, men han var åbenbart blevet klar til at give mig en tur i anden halvleg, og det er helt fair, lyder det fra Ajax-spilleren med et overbærende grin.

- Her i landsholdslejren tror jeg, at vi kommer til at tage en fair duel igen, tilføjer Fischer, der tirsdag vurderer, om han er i stand til deltage fuldt ud i træningen i Helsingør.

Trælåret er blevet behandlet med is, afslapning og lidt bevægelse for at få blodet til at cirkulere. Men Fischer er ikke kommet sig 100 procent, selv om han søndag var på banen i Æresdivisionen i Holland.

- Jeg fik en halvleg mod Feyenoord, fordi Lasse (Schöne, red.) måtte gå ud i pausen med ondt i foden. Det havde nok været bedre kun at spille 20-25 minutter, men benet har det meget bedre i dag end i går, hvor det stadig hang lidt, siger Fischer.

Den 21-årige Ajax-spiller vendte i foråret tilbage efter et års skadespause som følge af en iturevet sene i baglåret, og danskeren nærmer sig så småt sin bedste form. Han er der dog ikke endnu.

Fischer vil gerne på banen mod Sverige, men han vurderer, at andre i første omgang står foran ham.

- Formkurven peger op ad, uden jeg er i min ultimative topform. Det går stille og roligt frem ad i forhold til den skade, jeg har haft.

- Jeg er ikke kommet ind til landsholdssamlingen med udgangspunkt om, at jeg skal spille.

- Jeg kan komme med energi og måske lave et godt indhop eller noget i den stil. Men jeg træner for at vise, hvad jeg kan, og så ser vi, hvad det rækker til, siger Fischer.

Det første opgør mod Sverige spilles i Stockholm på lørdag, mens der er returopgør den 17. november i København.

/ritzau/

Dagens Gossip