Fischer sagde nej til storklubber

Viktor Fischer havde på forhånd bestemt sig for, at han ikke skulle nogen steder. At han skulle blive i Ajax i endnu mindst en sæson, inden han skulle følge i Christian Eriksens fodspor videre ud i den store verden, men et par gange måtte han alligevel forholde sig til interessen fra nogle af de allerstørste klubber i Europa.

- Ja, der har da været forespørgsler, og det har været fra det, jeg ville kalde store klubber.

Så store, at du var nødt til at overveje det?

- Ja, og når det er den slags klubber, der kommer, er det er da smigrende, men det har ikke været svært for mig at sige nej. Jeg havde fra start meldt ud, at jeg ville blive, så det er ret hurtigt blevet manet til jorden, siger Viktor Fisher, der selv under moderat verbalt pres ikke vil ud med, hvilke klubber, der har været på banen, men tidligere har både Chelsea, Real Madrid og Roma været nævnt blandt de interesserede.

- Jeg har valgt at tage det som et skulderklap og så arbejde videre og gøre mit bedste for, at denne her sæson bliver endnu bedre end sidste sæson, for ellers står de der ikke igen til næste sommer, siger det 19-årige stortalent, der inden han mødte op i landsholdslejren havde fået klippet håret helt maskinkort.

- Det er for at appellere til et lidt ældre publikum, griner han efter et transfervindue, hvor han altså også appellerede til nogle af de allerstørste klubber i Europa.

Dagens Gossip