Fischer-scoring hjalp Ajax videre i pokalen

22/01/2014

Den danske landsholdsspiller Viktor Fischer udlignede til 1-1, da Ajax onsdag aften spillede sig videre i den hollandske pokalturnering med en 3-1-sejr over rivalerne fra Feyenoord.

Den unge danskers scoring faldt efter 34 minutter. Dermed bragte han balance i stillingen, efter at Jean-Paul Boëtius havde bragt gæsterne foran efter blot syv minutters spil.

20 minutter før slutfløjt dukkede Ajax' spanske angriber Bojan Krkic op og gjorde det til 2-1.

Dybt inde i overtiden cementerede sydafrikanske Thulani Serero Ajax-sejren med målet til 3-1.

Ud over Viktor Fischer startede Nicolai Boilesen og Lasse Schöne inde for værterne. Boilesen, der netop er vendt tilbage efter en skade, blev skiftet ud med et kvarter igen. Han blev afløst af Christian Poulsen.

Med pokalsejren har Ajax fået en mere end godkendt start på 2014. I søndags blev det til til en 2-1-hjemmesejr over PSV Eindhoven i årets første kamp i Æresdivisionen. Ajax deler førstepladsen i rækken sammen med Vitesse.