Fischer vil vise at han skal spille

Viktor Fischer er dagen derpå stadig en skuffet mand. Nu vil han i de næste træninger vise Olsen, at han skal spille på tirsdag.

Viktor Fischer fik stik imod egne og omverdenens forventninger ikke spilletid i testkampen mod Georgien onsdag aften i Aalborg. Den unge Ajax-spiller er dagen derpå stadig skuffet og har stadig ikke snakket med Olsen om det.

- Jeg er stadig træt af det og skuffet. Men samtidigt har jeg det sådan, at det er en ny dag. Vi fik tre point på at spille med det hold, og på den måde, Morten valgte at gøre det på, siger han og fortsætter.

- Og så er der ikke så meget at klage over, andet end at det er irriterende ikke at spille, når man brænder så meget for det, og når man så gerne vil, siger Fischer ved torsdagens træning i Aalborg.

Nu vil Viktor Fischer vise Morten Olsen, at han skal have spilletid på tirsdag mod Armenien.

- Jeg har ikke snakket med Morten om det. Hvis Morten har noget at sige, må han jo hjertens gerne komme, siger Fischer og tilføjer:

- Min opgave er at vise til træning, at det er mig, der skal spille på tirsdag. Og det skal jeg nok vise i de næste træninger, siger han.

Dagens Gossip