Fisker: Tunesien skal besejres med tacklinger og kontra

Søndag aften skal Danmark hente, hvad der må betegnes som en pligtsejr, når Tunesien står på menuen i anden kamp ved VM i kvindehåndbold.

Bakket op af 11-12.000 danske tilskuere skal hjemmebanefavoritterne sikre den anden sejr efter åbningsgevinsten mod Japan, og venstrefløjen Maria Fisker har opskriften klar.

- Vi skal stå godt i forsvaret og slå til dem, for de kan ikke så godt lide at få nogle tacklinger. Og så skal vi bare løbe med dem, for det synes jeg, vi havde succes med sidst, lyder det fra Maria Fisker.

Det er kun godt en uge siden, Danmark mødte Tunesien i en testkamp i Spanien, og her tromlede de danske kvinder hen over det afrikanske hold.

Derfor lægger landstræner Klavs Bruun Jørgensen da heller ikke skjul på, at det skal blive til en dansk sejr.

- Kampen skal spilles, og man kan altid tabe, men det har jeg sandelig svært ved at forestille mig.

- Der er vist ingen i hele Danmark, heller ikke efter at have set Ungarn slå Tunesien med 19 mål, som vil tage det seriøst, hvis jeg sagde, at jeg er bange for, at vi skal tabe til Tunesien. Det vil være useriøst, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Maria Fisker er også helt rolig omkring, hvad der venter det danske hold søndag.

- Vi har heldigvis lige mødt dem, og vi kender dem godt. Vi kender en af deres største stjerner, Mouna (Chebbah, red.), som har spillet i Danmark, rigtig godt, siger den danske venstrefløj.

At dømme ud fra Tunesiens opgør mod Ungarn er Mouna Chebbah da også spilleren, man skal holde øje med. Hun scorede 10 af holdets 19 mål i kampen.

Kampen mellem Danmark og Tunesien spilles klokken 20.45 i Boxen i Herning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip