Fitness-mor beskyldt for at give tykke mødre dårlig samvittighed

Den amerikanske fitness-mor, Maria Kang, har startet en heftig debat om mødres udseende, efter hun har delt et specielt familieportræt med resten af verdenen på Facebook.

Det skriver Abc.com.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

På billedet er 32-årige Maria Kang, mor til tre små drenge, iklædt sportsbh og hotpants, der afslører en yderst veltrænet krop. Hendes tre sønner på henholdsvis 8 måneder, 2 år og 3 år er også med på billedet. Over Maria Kang står ordene: Hvad er din undskyldning? Billedet kan ses i fuld størrelse nederst på siden.

Med dette billede har fitness-moren delt vandene på Facebook. Mens 234.061 facebookbrugere synes godt om hendes opdatering og ikke kan se noget problematisk i billedet, er der vokset en gruppe frem, som er meget negative og beskylder Maria Kang for give andre kvinder dårlig samvittighed.

Nogle af kritikerne på Facebook skriver, at den veltrænede mor er egoistisk og mobber overvægtige mødre. Det kontroversielle billede er også kommet på mediernes dagsordenen, hvor debattører raser over billedet. 

LÆS OGSÅ: Video: Fitness-babe giver sexet balde-workout 

Maria Kang har taget kritikken til efterretning og har skrevet følgende kommentar på Facebook:

"Jeg er ked af, at man har anskuet billedet på sådan en negativ måde…. Hvad du fortolker er ikke MIN skyld. Det er DIN egen skyld. Det første skridt til at eje dit liv, din krop og din skæbne er ved at EJE de tanker, du har i dit hoved…. Med det sagt, er fedme og dem der kæmper med sundhedsrelaterede sygdomme et større issue end mit billede"           

På sin Facebookprofil beskriver Maria Kang sig som en drømmer, en hustru, en forretningskvinde og en mor til tre.  

SE BILLEDER AF MARIA KANG:

Dagens Gossip