Flad Tori Spelling: - Jeg lever på en løgn

Det er ikke nemt at være vokset op i en af Hollywoods rigeste familier, for så pludselig selv være så fattig, at man må sælge sit Malibu-palæ. Det kan Tori Spelling skrive under på.

Spelling, der er bedre kendt som Donna fra Beverly Hills, fortæller i sin nye bog om, hvordan hun og hendes mand Dean McDermott har måttet vænne sig til en helt ny og beskeden livsstil. det skriver heavy.com.

Læs også: Ny detektivserie: "Kelly" og "Donna" spiller sammen igen

Parret tabte mange penge på salget af deres hus i Malibu, deres realityshow blev stoppet, og Tori Spelling oplevede svære komplikationer i forbindelse med fødslen af deres yngste søn Finn. Hendes mor betalte derfor hospitalsregningerne, og parret flyttede ind i en lejet villa.

- Vi havde ikke råd til at købe et hus, men nu lever vi på en løgn i et stort hus, skriver Tori Spelling.

Hun peger på, at hun fra barnsben har været vant til helt andre forhold.

Læs også: Jason Priestley skriver erindringer

- Det er ikke min skyld, at jeg er en overklassepige fanget i et middelklasseliv. Jeg voksede op i overdådighed. Mine standarder er latterligt høje. Vi har ikke råd til den livsstil, men når du vokser op med en sølvske, er det svært at skifte til plastic. Jeg har ikke råd til at leve på denne måde mere. Vores situation har ændret sig, skriver Tori Spelling.

Parret med fire børn i alderen et til syv år har derfor måttet skære gevaldigt ned på udgifterne. Blandt har de droppet at lade Dean McDermott sterilisere, da indgrebet er for dyrt.

Tori Spelling håber, at der snart strømmer flere penge ind på kontoen. Blandt andet er hun klar med et nyt realityprogram en ny detektivserie med Beverly-kollegaen Jennie Garth.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip