Flammen griller kød i Aalborg og Horsens

Fra på tirsdag kan man besøge Restaurant Flammen i seks danske byer. De kommende dage åbner restaurantkæden, der satser på grillbuffet, nemlig to nye restauranter i henholdsvis Aalborg og Horsens, og står det til indehaveren Martin Sunddal, så stopper Flammens ild bestemt ikke der.

- Forhåbentlig så kan vi åbne endnu en butik i Esbjerg i løbet af efteråret, og vores målsætning er udvide til omkring 12 restauranter i løbet af de kommende år, siger Martin Sunddal til Dagens.dk.

Sammen med sin familie åbnede han i 2009 den første Restaurant Flammen i Kolding, og selv om firmaet er vokset til seks restauranter og cirka 450 ansatte, så er det stadig tale om en familievirksomhed.

- Det vil altid være et familieforetagende, hvor min far og jeg blandt andet arbejder med at udvikle nye ting til menuerne. Vi har ingen planer om at få så mange restauranter, at vi ikke kan nå ud til dem alle, lyder det fra restauratøren.

Egentlig ville man gerne have åbnet en restaurant i København som det næste, men det har vist sig at være svært at finde passende store lokaler i hovedstadsområdet. Det har man til gengæld fundet i Aalborg og Horsens.

Går det efter planen, vil flammerne brede sig til flere byer, men Martin Sunddal og familien har dog ingen intentioner om, at Flammen skal være lige så udbredt, som for eksempel Jensens Bøfhus, der har 33 restauranter i hele landet.

- Vores restauranter er ret store, og for at kunne fylde dem, så skal vi ligge i byer med omkring 45.000 indbyggere. Men vi vil gerne ind i for eksempel Esbjerg, Herning og Randers og så et par steder på Sjælland, fortæller Martin Sunddal.

Restaurant Flammen ligger i forvejen i Kolding, Odense, Vejle og Aarhus. Fredag åbner restauranten i Aalborg, og på tirsdag slår kæden dørene op i Horsens.

Dagens Gossip