Flappy Bird kommer måske tilbage

Få havde set det komme, da det populære spil Flappy Bird blev fjernet fra både googles og apples app stores i februar. Spillet, der blev lanceret i maj 2013, oplevede en pludselig en stor stigning i populariteten i februar, men spillets opfinder var bange for at folk blev afhængige af det og tog det derefter offline. Mashable skriver nu, at han måske overvejer at relancere spillet.

Da spillet blev taget offline fik folk 22 timers varsel inden det endegyldigt var gjort utilgængeligt gennem Apples og Googles app stores. Spillet var gratis og tjente på toppen næsten 300.000 kroner om dagen til spillets opfinder Dong Nguyen.

Spillet har modtaget kritik for at være for svært og for måske at være et plagiat. Der går ligeledes rygter om, at det måske var frygten for et sagsanlæg fra Nintendo, der gjorde udslaget i at få det fjernet fra app stores. Dong Nguyen tjener derudover stadig mange penge på at vise reklamer til de spillere, der allerede havde spillet installeret og er nu gået i gang med at udvikle apps på fuld tid.

Det er for tidligt at sige, om spillet kommer tilbage, eller om vi i stedet skal vente på det næste spil fra Dong Nguyen, ligesom at der måske er historie om spillet vi endnu ikke har hørt. Med det sagt vil der dog helt være mange, der ser frem til at de igen kan downloade Flappy Bird.

Interesseret i flere artikler om apps og telefoner? Følg os på Facebook og hold dig opdateret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip