Flash mob-bryllup: Se præst føre an til diskorytmer

Gary og Tracy Richardson ville gerne gøre deres bryllup til noget helt speciel. Og man kan roligt sige, at det er lykkedes dem at gøre vielsen uforglemmelig.

Til en del af gæsternes overraskelse, begyndte først præsten, så brudeparret og herefter gæsterne at give den gas, som stod de på et diskotek.

Det britiske brudepar havde netop kysset hinanden for første gang som mand og kone, da sangen "Everybody Dance Now" bragede ud af højttalerne i St. Mary's and St. Martin's Churce i byen Blyth, og anført af præsten Kate Bottley udrullede der sig en bryllups-flash mob for øjenene af de forbløffede gæster.

SE OGSÅ: TV-meteorolig bliver stiv af skræk over edderkop

Brylluppet blev holdt tidligere på måneden, og nu har parret lagt den fantastiske video på YouTube. Her skriver brudgommen, at det faktisk var præsten, som foreslog en flash mob, da de kommende ægtefolk ønskede at gøre vielsen til noget særligt. En idé brudeparret straks var med på.

Med hjælp fra en koreograf, præsten og 28 af deres venner og familiemedlemmer blev dansen forberedt i ugerne op til brylluppet. Og det blev en bragende succes, hvor selv de mest stivbenede gæster i kirken måtte overgive sig og danse med til musikken.

SE VIDEOEN AF FLASH MOB-BRYLLUPPET HER

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip