Flaskekast mod United-bus udsætter Premier League-opgør

Opgøret i Premier League mellem West Ham og Manchester United på Upton Park i London blev tirsdag aften udsat i 45 minutter.

Udsættelsen skyldtes et angreb mod Manchester Uniteds spillerbus, hvor hjemmeholdets fans kastede blandt andet flasker mod bussen, hvor nogle ruder blev knust.

Politiet fik efterfølgende spillerbussen i sikkerhed, men kampen måtte udsættes.

- Vi ved, at det er stor kamp for West Ham. Det er en stor aften for dem, da de forlader deres stadion, men jeg er sikker på, at West Ham som klub vil være skuffet over, hvad deres fans har gjort, siger Wayne Rooney ifølge AFP.

Opgøret er West Hams sidste på Upton Park, da man efter denne sæson skifter til Queen Elizabeth Olympic Park.

Kampen blev sparket i gang klokken 21.30, mens billeder af United-bussen i hastigt tempo blev publiceret på internettet og de sociale medier.

Her kunne man blandt andet se en smadret rude i bussen, mens en video på Twitter, der angiveligt var filmet af United-spilleren Jesse Lingard via dennes mobiltelefon, viste flere United-spillere, der lå på gulvet i bussen, mens angrebet stod på.

Ifølge politiet blev en enkelt politibetjent skadet, men ifølge politiet var der ingen anholdte sent tirsdag aften.

West Hams formand, David Sullivan, langede dog ud efter United efter episoden, da han mente, at gæsterne ankom alt for sent til Upton Park.

- Jeg forstår ikke, hvorfor United ikke kunne ankomme klokken 16 (17 dansk tid, red.). De kunne være ankommet tidligere.

- De vidste, at det ville blive hektisk. Det er vanvittigt, lød det blandt andet fra Sullivan til BBC Radio 5 ifølge AFP.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal var dog helt på linje med Wayne Rooney, da han kommenterede episoden.

- Den måde, vi er blevet modtaget på, er naturligvis ikke ordentlig. Det har betydning for spillerne, og det er en skam, lød det fra Van Gaal.

/ritzau/

Dagens Gossip