Fleggaard Leasing flytter til Danmark

Per 1. januar 2014 flytter Fleggaard Koncernen sit succesfulde datterselskab Fleggaard Leasing fra Tyskland til Danmark. Med følger 40 arbejdspladser der placeres i Padborg i Sønderjylland, tæt ved Fleggaard Koncernens øvrige aktiviteter, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Det er nemlig ikke længere en momsfordel for kunderne at lease i Tyskland, og derfor foretrækker Fleggaard at lade virksomheden rykke hjem til det sønderjyske.

»Det er ikke længere en økonomisk fordel for vores kunder at lease i Tyskland, hverken for erhvervskunder eller private. Så derfor ser vi ingen grund til at beholde Fleggaard Leasing i Tyskland. Vi er og bliver en sønderjysk virksomhed, og derfor giver det for os god mening at flytte Fleggaard Leasing og vores 40 medarbejdere hjem til Padborg,« fortæller Fleggaards koncerndirektør Jens Klavsen ifølge pressemeddelelsen.

I de første år beskæftigede Fleggaard Leasing sig langt overvejende med erhvervsleasing, da danske virksomheder kunne spare ca. 1.000 kr. per bil om måneden ved at lease i Tyskland frem for i Danmark. I 2006 indførte Fleggaard et nyt leasingkoncept, der banede vejen for privatleasings gennembrud i Danmark. 

Fleggaard Leasing har lige nu 6.000 køretøjer i porteføljen.

Dagens Gossip