Flemmings undskyldning til en servicemedarbejder går viralt: Vi kan alle lære af den

- Kender I det, at man føler, at man er blevet taget i røven? Man tænker; aaarhh, kan det nu være rigtigt?

Sådan starter Flemming Vangskov aka Flæske sit facebookopslag, der i disse timer bliver delt og kommenteret ivrigt på facebook. 

I opslaget fortæller Flemming Vangskov, hvordan han tog i byggemarkedet Bauhaus for at købe noget græs, der skulle være mere lækkert end det, han havde i haven sidste år.

Her guidede en ekspedient ham til at give lidt ekstra penge – over 500 kroner.

- Jeg skal bare så noget græs, og det her koster over 500 kroner. Jeg tænker, at han har taget mig i røven, ham der. Det er jo bare græs. Jeg ved ikke, hvorfor jeg tænker sådan, men det gør jeg, siger Flemming i sin video. 

Den 42-årige mand arbejder selv i servicebranchen, hvor han er ejer Vangskov Bustrafik og bl.a. kører med handicappede og ældre mennesker. Den unge mand, der hjalp ham, var egentlig sød, rar og servicemindet, men alligevel troede Flemming det værste om hans råd. Derfor ringede han til sin ven.

- Han siger så; Flæske, han har ret. Det er rigtigt. Manden har ret i det, han fortæller dig, og så fik jeg faktisk lidt dårligt samvittighed over at beskylde en ung mand, som yder den bedste service, for at lyve for mig.

Den dårlige samvittighed fik Flemming til at sige undskyld og komme med en opfordring i videoen:

- Nu tænker jeg; stoler vi for lidt på de mennesker, der er ansat i forretningerne omkring os? Og det gør vi sgu! Vi skal altså være bedre til at tro på de mennesker, der er omkring os. Ham her var fed nok, og han guidede mig til at få den rigtige græsplæne. Undskyld, siger Flemming, der efterfølgende gik tilbage for at rose medarbejderen over for hans chef.

Flemming fortæller til Dagens.dk, at han har lagt videoen på facebook, fordi det handler om, at vi skal blive bedre til at "være søde og gode ved hinanden og huske at vise folk, man ikke kender, næstekærlighed": 

- Bliverer du mødt med smil og et "hvor ser du godt ud" af en fremmed på gaden, så bliver du glad, og du gør det måske ved den næste. Det er vigtigt. Ved at lægge videoen ud fik jeg følelsen af at gøre noget godt; nemlig at rose en anden mand for et godt stykke arbejde, og se hvor mange der har set: Det det er sgu kærlighed på højt plan. Nu ser han chef måske, at han har guld værd for firmaet, siger Flemming.

Videoen er delt i flere grupper på facebook, hvor folk giver ham ret og skriver tak "for god karma" m.v.

Se den her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Bauhaus i Glostrup undskyld Posted by Flemming Flæske Vangskov on Monday, April 4, 2016

 

Læs også: Anders’ opfordring til alle mænd eksploderer på Facebook

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip