Flensburg-Handewitt klasker THW Kiel med 27 danskermål

06/09/2015

Flensburg-Handewitt trak sig sejrrigt ud af det traditionsrige nordtyske opgør mod THW Kiel, da de to klubber søndag tørnede sammen på førstnævntes hjemmebane.

Flensburg-Handewitt vandt en sikker sejr på 30-25 efter en kamp, hvor der traditionen tro var en del dansk islæt i opgøret.

Ikke mindst hos hjemmeholdet, hvor 27 af hjemmeholdets mål havde dansk afsender.

Anders Eggert scorede kampens sidste mål, da han sendte et straffekast ind bag Niklas Landin i Kiels mål.

Få minutter forinden havde hjemmeholdets danske målmand, Kevin Møller, reddet et straffekast.

Anders Eggert og Lasse Svan Hansen blev kampens topscorere med hver ni mål for Flensburg-Handewitt, mens Domagoj Duvnjak lavede fem mål for Kiels forsvarende mestre.

Thomas Mogensen og Anders Zachariassen scorede begge fire gange for hjemmeholdet.

René Toft Hansen lavede to mål for Kiel, mens hans bror, Henrik Toft Hansen, lavede et enkelt mål for Flensburg-Handewitt.

Få minutter før tid måtte Henrik Toft Hansen indkassere et rødt kort efter sin tredje udvisning i opgøret.

Flensburg-Handewitt har seks point efter tre kampe i Bundesligaen.

THW Kiel har fire point efter holdets første pointtab.