Flere danskere tager spa- og wellnessophold i Sverige

Flere og flere danskere, der efter en lang og mørk vinterperiode trænger til lidt ekstra forkælelse, retter i stigende grad blikket mod spa-og wellnessophold i Sverige. Her bydes der på et ocean af spa- og wellnesstilbud, for Sverige har i årevis redet øverst på spa- og wellnessbølgen.

Kvaliteten er i top og til priser, der er til at betale med en konkurrencedygtig lav svensk kronekurs.

Det hele foregår få timers kørsel i bil fra København. Her åbner der sig en hel ny verden, hvis du trænger til at forkæle dig selv, eller en du holder af med et par dages total afslapning med velvære for krop og sjæl.

Opdag en svensk hemmelighed

Falkenberg Strandbad er for mange danskere en stadig uopdaget perle, der ikke bare byder på havvand, sandstrand, svensk natur og forkælende spa-oplevelser, men som også har en eminent aftenrestaurant, der brillerer med fransk gastronomi – og samtidig byder på en smuk og beroligende udsigt over havet og stranden.

Luksuriøse spa-oplevelser med inspiration fra hele verden

The Retreat Club er Falkenberg Strandbads nye spa-tilbygning, som byder på spa-oplevelser fra hele verden. Fodbad med salt fra det døde hav, tyrkisk hamam og marokkansk rasul er blot nogle få af de oplevelser, der venter.

Der er mulighed for at vælge mellem fire forskellige, luksuriøse spa-pakker, der også kan inkludere krops- og ansigtsbehandlinger. Spa-oplevelserne varer fra 2,5 – 6,5 timer, og under hele oplevelsen sørger en vært eller værtinde for dig, så du kan koble helt af og blot nyde at være til.

Der er også mulighed for at dyrke yoga eller benytte hotellets veludstyrede fitnesscenter.

Aktiviteter, historie, kultur og smuk natur

Falkenberg Strandbad ligger bare 2,5 times kørsel i bil fra København – lige syd for Göteborg.

Hotellet ligger bogstavelig talt midt på Skrea strand, lige ud til Kattegat, og omringet af både svensk natur og den farverige by, Falkenberg, der ligger i gåafstand fra hotellet. I sommermånederne summer byen af liv og byder på en masse aktiviteter.

For golfinteresserede er der mange golfbaner i området, som det er muligt at benytte. Ligesom der er masser af muligheder for at opleve områdets særlige historie, kultur og smukke natur.

Dagens Gossip