Flere dopingindrømmelser kan være på vej hos Christina Watches

Både Michael Rasmussen og Stefan Schumacher er stået frem og bekendt en fortid med doping. Christina Watches-Onfones direktør, Claus Hembo, vil ikke udelukke, at flere på holdet har noget, de har 'glemt' at fortælle.

- Jeg vil bestemt ikke udelukke, at den proces er slut. Det er en motivationsproces, og derfor ved jeg ikke, om der er nogle, der har noget at fortælle mig. Men det er noget, jeg dagligt arbejder med mine medarbejder på, såfremt der er noget, at vi så motiverer dem til at huske, hvordan det var, lyder det fra Claus Hembo til sporten.dk.

Det danske cykelhold har siden etableringen stået fast ved, at alle ryttere skal have en chance til, såfremt de i fortiden er faldet i baljen med 'trylledrik'.

- Vi er ved at rydde op i fortiden, og vi motiverer. Det kan du se, nu har vi foreløbig med Michael Rasmussen og herefter med Stefan Schumacher - vores cykelholds to største stjerner - vist, at der er en anden vej. Vi har vist, at der skal være et opgør med den fortid, der har været, siger Claus Hembo og fortsætter i samme åndedrag:

- Min helt personlige opfattelse er, at stort set alle over 30 år indenfor cykelsporten har noget, de har glemt at fortælle, og jeg vil derfor ikke udelukke, at min motivationsproces er slut.

Tyske Stefan Schumacher stod frem fredag og tilstod brugen af ulovlige dopingmidler i fortiden. Men allerede fra dag et hos Christina Watches-Onfone kendte Claus Hembo til tyskerens fortid, selvom han trods en dopingkarantæne ikke har tilstået i offentlighedens lys.At tilståelsen så først kommer over et år efter ansættelsen skyldes blot, at det er en langvarig proces at stå frem, mener Claus Hembo.

- Det er klart, at hvis vi truer med at smide dem af holdet, så er det her og nu. Det her er en proces, hvor vi arbejder med mennesker og minder dem om, hvordan tingene var. Så kan det være, at de en dag kommer i tanke om at, de måske har 'glemt' noget.

Stefan Schumacher er fortsat at finde på holdet, hvor han stadig er kaptajn.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip