Flere dræbte og anholdte under stor politiaktion i Paris

Det amerikanske nyhedsbureau AP citerer kilder i Paris for, at en mand stadig er barrikaderet i en lejlighed i forstaden St. Denis, hvor flere personer blev dræbt og anholdt tidligt på dagen.

Andre medier siger, at det franske politi er ved undersøge lejligheden for skjulte bomber.

Statsanklagemyndigheden i Paris bekræfter ifølge AFP, at en kvinde sprængte sig selv i luften tidligt onsdag under en omfattende politiaktion i Paris-forstaden St. Denis.

Tre mænd, som opholdt sig i samme lejlighed som kvinden, er blevet anholdt, mens en mand og en kvinde blev anholdt under en anden razzia i nærheden.

En anden person blev ifølge politiet også dræbt under aktionen, som begyndte klokken 04.

Der er i Paris ubekræftede oplysninger om, at også en tredje person skal være dræbt.

Fire politifolk meldes såret ifølge lokale medier.

Aktionen, der udfolder sig i St. Denis, er et led i jagten på Abdelhamid Abaaoud, der menes at være manden, der planlagde de blodige angreb i den franske hovedstad fredag aften.

Han skulle have barrikaderet sig i lejligheden sammen med mindst to andre, rapporterer flere medier i Paris. Heriblandt den 26-årige Salah Abdeslam, som formodes at være en af gerningsmændene bag angrebene i Paris, hvilket har medført, at en massiv jagt på ham har været i gang siden.

Yderligere en mand, der er eftersøgt af politiet i forbindelse med Paris-angrebene, skulle også have været i den barrikaderede lejlighed, forlyder det.

Mindst 50 soldater er udkommanderet til at støtte politiet under aktionen i Paris-forstaden, skriver AFP.

Myndighederne mener, at i alt ni gerningsmænd deltog i fredagens angreb, som kostede 129 mennesker livet. Syv af gerningsmændene blev dræbt af politiet eller begik selvmord under angrebene.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip