Flere er ramt under skyderi centralt i Tel Aviv

Fire personer er blevet dræbt under en skudepisode onsdag aften centralt i den israelske storby Tel Aviv. Det skriver nyhedsbureauet AFP, der citerer politiet for dødstallet.

Tidligere har hospitalskilder ifølge flere medier oplyst, at mindst tre personer har mistet livet i angrebet. Flere personer er ramt.

Kilder på et lokalt hospital meddeler, at syv personer er blevet såret. En af dem var i kritisk tilstand, men det er uvist, om det er denne person, der er blevet det fjerde dødsoffer.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters og tv-stationen CNN er to palæstinensiske mænd blevet anholdt for at stå bag angrebet. Den ene af dem meldes såret.

Det blodige angreb udspillede sig ved det travle madmarked Sarona, hvor der er både caféer, pubber og restauranter. Det rapporterer Kanal 2.

To bevæbnede mænd åbnede ild ved restauranten Benedict. Efterfølgende blev der skudt nær Haarbaa-gaden, skriver avisen Haaretz.

Der er forskellige meldinger om gerningsmændene. Ifølge nogle lokale medier var de iført jakkesæt og udgav sig for at være israelske forretningsmænd. Andre meldinger går på, at de var klædt som hasidiske jøder.

Politiet blev alarmeret om skyderiet omkring klokken 21.30 lokal tid. Da var mange familier ude at spise i området. En af dem var en kvinde, som har talt med Channel 10 ifølge Reuters.

- Jeg spiste pizza sammen med min familie. Så hørte vi skud, men vi vidste ikke, hvad der skete, og alle kastede sig ned på gulvet. Vi formåede at komme væk fra stedet ned i en kælder, siger kvinden, der kun identificeres som Annette.

Myndighederne har ikke oplyst, hvad et eventuelt mål for skyderiet kan være. Israelske medier rapporterer, at det kan være et terrorangreb.

Premierminister Benjamin Netanyahu er taget fra et besøg i Moskva direkte til det israelske forsvarsministerium for at få overblik over situationen sammen med ministre og sikkerhedschefer, skriver Reuters.

/ritzau/

Dagens Gossip