Flere forbrugere kritiserer Spotify: Kan ikke komme ud af abonnement

Musiktjenesten Spotify er populært, hvor du kan have musikken med dig overalt.

På anmeldelsessiden Trustpilot er der kritik af, at flere forbrugere føler, at det er næsten umuligt at komme ud af musiktjenestens abonnementsaftaler. Spotify oplyser ikke på deres side om, hvordan man stopper sit abonnement.

Bonnie Hoelstad fra København skriver på Trustpilot:

- Jeg er meget tilfreds med programmet. Men at man ikke kan afmelde sit Dankort og dermed gå tilbage til gratis udgaven, er simpelthen ikke i orden.

Ole Jensen har også haft problemer med, at opsige sit abonnement:

- Fuldstændigt umuligt at afmelde Spotify. Tænker jeg har været i hver en krog af deres hjemmeside uden at kunne finde ud af, hvordan jeg skal afmelde min konto. Er forundret over at man ikke kan finde hjælp i FAQ - for der må jo alligevel være nogle der ønsker at afmelde.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Der er dog andre, der har en positiv oplevelse af, at komme ud af Spotify's abonnement:

- Jeg havde ingen problemer med at opsige mit abonnement og fjerne mit visa-kort fra betalingssiden, så har da haft fri musik i tre uger, skriver Ole på Trustpilot.

Og der er flere positive tilkendegivelser omkring opsigelse af abonnementer hos Spotify:

- Det tog da ikke mere end et par få museklik, så var jeg afmeldt igen. Hvor ligger det besværlige i?

- Har skrevet det en gang før, for det er altså ikke så svært. Det fremgår tydeligt hvor man skal klikke, læs og forstå for pokker.

- Så svært er det altså ikke.. men selv hvis man ikke kan læse og bruge sund fornuft så er det svært.

- Jeg fandt det ikke spor besværligt

- Jeg har skrevet til dem via e-mail og havde ingen problemer med det, men fik at vide at hvis problemet opstod igen var jeg velkommen til og tage kontakt til dem igen.

Spotify lover at svare på e-mails inden for 24 timer, hvis brugerne har spørgsmål:

- Vi har e-mail support i alle de 28 lande, som vi opererer i, og målet er at besvare alle inden for 24 timer. Vores brugere kan logge ind på deres konto og ændre deres abonnement via vores hjemmeside. Det er hurtigt og nemt - og hvis de har spørgsmål, er de velkommen til at kontakte os, vil vi hjælpe dem, siger Sofie Grant fra Spotify til Dagens.dk.

Sådan opsiger du dit abonnement

Selv om Spotify ikke beskriver, hvordan du kommer ud af dit abonnement, så er det faktisk muligt på en enkel måde.

Hvis du går ind på spotify.dk og ind i din konto, så går du ind i "subscriptions" og her kan du afmelde dit betalingskort. Og vupti - så er abonnementet opsagt.

Dagens Gossip