Flere henvendelser om efterlyst drabsmand

Den drabsdømte Taha Chiadmi, der tirsdag stak af fra den lukkede ungdomsinstitution Egely i Nørre Aaby på Fyn, er fortsat på fri fod. Men politiet har fået flere henvendelser fra offentligheden.

Det oplyser vicepolitikommissær Jørn Fischer fra Fyns Politi i Middelfart til Dagens.dk.

- Vi har fået fire-fem henvendelser. Flere mener at have set ham. En af henvendelserne er særligt interessant, og den arbejder vi videre med. Det har jeg ikke yderligere kommentarer til, siger han til Dagens.dk.

17-årige Taha Chiadmi, der i fjor blev idømt syv års fængsel for drabet på den 21-årige Jon Patorra i Vanløse, stammer fra hovedstadsområdet, og politiet mener fortsat, at han er taget mod København.

SE OGSÅ: Jons drabsmand flygtet fra fængsel

- Han er efterlyst, og vi leder efter ham. Men jeg kan ikke komme ind på detaljerne i efterforskningen, siger Jørn Fischer.

Han advarer samtidig folk mod at tage kontakt til Taha Chiadmi.

- Han har begået et drab, og efter min opfattelse kan han ikke betegnes som andet end farlig. Så, hvis man ser ham, skal man ringe til nærmeste politi.

SE OGSÅ: 17-årig drabsmand stukket af fra fængsel

Taha Chadmi er tidligere kendt skyldig i afpresning og vold mod to jævnaldrende. Han er også dømt for trusler mod en pædagog og for flugt og flugtforsøg fra andre institutioner.

Den 17-årige beskrives som 170-175 centimeter høj, almindelig af bygning med et nordafrikansk udseende, lysebrun i huden og iført grå hættetrøje og grå træningsbukser.

KLIK PÅ BILLEDET AF TAHA CHADMI FOR AT SE DET I FULD STØRRELSE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip