Flere såret under skudepisode i centrum af Barcelona

En person blev alvorligt såret under en skudepisode tirsdag eftermiddag i centrum af den spanske by Barcelona. Flere fik overfladiske snitsår fra glassplinter, da det ene af to skud ramte og knuste et vindue, skriver avisen El Pais.

Skyderiet indtraf i området mellem byens berømte hovedfærdselsåre La Rambla og Pintor Fortuny. Avisen skriver, at skuddene blev affyret mod gæster på det mondæne Hotel Silken. Derefter lykkedes det gerningsmændene at flygte fra stedet.

Flere politipatruljer var hurtigt på stedet, og der blev straks sat bevogtning på Hotel Silken og supermarkedet Carrefour. Politiet havde mistanke om, at den ene af gerningsmændene havde skjult sig i supermarkedet, men er ikke blevet fundet.

Årsagen til skudepisoden kendes ikke, men politiet gennemsøger området efter de mistænkte, skriver avisen. Avisen Lavanguardia og andre medier skriver ifølge svenske Expressen, at en anden person er såret af knivstik.

Angiveligt er den ene af de to uidentificerede mænd bag skyderiet og knivstikkeriet, flygtet ad Raval-gaden og Mossos d'Esquadra. Ved hjælp af overvågningskameraer i området, forsøger politiet at skaffe sig billeder af gerningsmændene.

Et øjenvidne, den 48-årige svenske turist Malin Brodersen, siger til avisen Expressen, at klokken var tre, da freden blev brudt af to pistolskud og lyden af knust glas midt i centrum af den populære spanske by.

- Vi hørte to hurtige skud, der fik folk til at flyve op fra deres stole. Omkring 100 mennesker sad på forskellige fortovscaféer, men de løb ind mod hotellerne. Forældre tog deres børn i favnen, siger hun til den svenske avis.

Der opstod hurtigt tumult, da folk fandt ud af, at der var tale om pistolskud.

- Da vi hørte lyden af knust glas, forstod vi, at det var skud, tilføjer Malin Brodersen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip