Flere skud affyret i Københavns Nordvestkvarter

Skrevet af admin

20/03/2013
»Der er affyret nogle skud, sandsynligvis mellem fem og ti, men vi får lidt divergerende udmeldinger lige nu,« siger vagtchef Kristian Aaskov.»Ingen er ramt, og ingen er anholdt. Vi er lige nu ved at undersøge omstændighederne nærmere,« siger han til eb.dk.Politiet har afspærret Frederiksborgvej fra Tomsgårdsvej til lige før Hovmestervej, og politiet er til stede med blandt andet hunde i et forsøg på at finde frem til implicerede personer.Onsdagens skudepisode står langt fra alene, da hovedstadsområdet gennem det seneste lange stykke tid har set en lang række episoder, hvor der er affyret våben eller brugt knive.BNB

Dagens topnyheder

»Der er affyret nogle skud, sandsynligvis mellem fem og ti, men vi får lidt divergerende udmeldinger lige nu,« siger vagtchef Kristian Aaskov.

»Ingen er ramt, og ingen er anholdt. Vi er lige nu ved at undersøge omstændighederne nærmere,« siger han til eb.dk.

Politiet har afspærret Frederiksborgvej fra Tomsgårdsvej til lige før Hovmestervej, og politiet er til stede med blandt andet hunde i et forsøg på at finde frem til implicerede personer.

Onsdagens skudepisode står langt fra alene, da hovedstadsområdet gennem det seneste lange stykke tid har set en lang række episoder, hvor der er affyret våben eller brugt knive.

BNB