Flo skal bombe Silkeborg tilbage i Superligaen

Skrevet af admin

28/01/2016

Dagens topnyheder

Silkeborg har fundet den angriber, 1. divisionsklubben har søgt efter i januars transfervindue.

27-årige Ulrik Flo er hentet til Søhøjlandet fra Norge. Her har angriberen med det traditionsrige norske fodboldefternavn fået en toårig kontrakt.

Ulrik Flo er ud af den store norske Flo-fodboldfamilie. Faderen, Kjell Rune Flo, spillede i Molde, og hans to brødre, Jostein og Tore André Flo, var begge norske landsholdsspillere.

Da Ulrik Flo debuterede i Tippeligaen, blev han den syvende fodboldspiller fra Flo-familien, der blev noteret for kampe i den bedste norske række.

- Vi har hentet den angriber, vi søgte. Flo er en pågående og hårdt arbejdende angriber, som vi har stor tillid til kan gå ind og gøre os endnu bedre.

- Han besidder desuden de klassiske Flo-dyder som duel- og hovedstødsstyrke, siger Silkeborg-træner Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

Ulrik Flo er i god form efter at have spillet kampe og scoret 12 mål i ni kampe på reserveholdet i Odd.

- Blandt den række af angribere, vi har haft på blokken, og som har været indenfor mulighedernes rækkevidde, er han den, jeg allerhelst ville have.

- Han er en dygtig afslutter, som altid kommer til chancer, og det får vi brug for, vurderer Peter Sørensen.

Ulrik Flo fik sit gennembrud i den bedste norske række i tippeligaklubben Sogndal, hvor han fra 2007 til 2015 er noteret for 32 mål i 178 kampe.

- Jeg har valgt Silkeborg, fordi jeg ser det som et perfekt match. Det er et hold, der kommer til masser af indlæg, og kombineret med ambitionerne om at sikre oprykning til Superligaen er Silkeborg det rigtige valg for mig.

- Jeg føler mig velkommen og har fået et meget fint indtryk af klubben. Af de skandinaviske klubber, jeg havde tilbud fra, var Silkeborg den mest attraktive, siger Ulrik Flo.

Han indleder sin karriere i Silkeborg torsdag, hvor han træner med den øvrige trup. Han forventes også at spille en rolle i fredagens træningskamp mod Odder.

Den norske angriber bosætter sig i byen sammen med sin hustru Kristina.

/ritzau/