Flop: Barcelona blev blæst ud af skrækstadion

22/02/2014

For anden gang lørdag kunne Real Madrid juble. Først sejrede holdet selv 3-0 over Elche, og senere lørdag aften kunne holdet så se Barcelona tabe et vigtigt skridt i mesterskabskampen.

For tredje gang i denne sæson måtte Barcelona gå fra banen som taber i ligaen. Det skete efter 1-3 på udebane mod Real Sociedad.

Real Sociedads hjemmebane, Anoeta, har været lidt af et skrækstadion for Barcelona i de seneste år.

Ved ingen af de fire seneste forsøg havde Barcelona formået at få en sejr med hjem. Nu har Barcelona tabt tre og spillet uafgjort to gange ved de seneste fem besøg.

Real Sociedad er i det hele taget et stærkt hjemmehold og har ikke tabt hjemme i ligaen siden 1. september til Atlético Madrid.

Lørdag aften var Sociedad igen en svær modstander. Hjemmeholdet var bedst gennem hele kampen og kom fortjent foran efter 32 minutter. Det var et selvmål af Barcelonas Alexandre Song, der satte holdet i gang.

Men Lionel Messi er manden, der kan hjælpe Barcelona, når holdet er i problemer. Fire minutter senere sørgede han for, at holdene kunne gå til pausen med stillingen 1-1.

Fra starten af anden halvleg pressede Real Sociedad hårdt, og det stjernespækkede modstanderhold kunne ikke blive ved med at modstå angrebene.

10 minutter efter pausen afsluttede Antoine Griezmann et fremragende kontraangreb ved at sende bolden op i nettaget til 2-1-føring. Bare fem minutter senere øgede David Zurutuza til 3-1.

Barcelona havde muligheder for at reducere, men hjemmeholdet havde så sandelig også chancer for at score yderligere. I perioder blev Barcelona blæst ud af banen.

Nu er Barcelona tre point efter Real Madrid, og søndag kan også Atlético Madrid distancere Barcelona med tre point. Real Sociedad ligger på femtepladsen.