Flop-Stallone til actionkollega: Din skyld!

Skrevet af admin

18/08/2014
Man kan handle hurtigt eller man kan handle klogt. For skuespiller Sylvester Stallone har kampen for at komme først til rollen ofte overskygget behovet for lige at tænke sig om en ekstra gang.Og det er ultimativt kollegaen og rivalen Arnold Schwarzeneggers skyld, mener han. Det skriver Toronto Sun.Havde det ikke været for frygten for, at hans ærkerival skulle snuppe rollen før ham, ville Stallone nemlig sandsynligvis aldrig have sagt ja til at spille med i film som "Rhinestone" og "Stop! eller min mor skyder".- Vi konkurrerede rigtig meget. Jeg vil tro, jeg hadede ham. Jeg mener, jeg respekterede ham virkelig, men samtidig havde jeg bare lyst til at kvæle ham, fortæller Sylvester Stallone til avisen.I dag er actionhelten og hans kollega, der de seneste år desuden har begået sig som republikansk politiker og guvernør i Californien, dog igen kommet på god fod.Det var måske heller ikke kun Arnold Schwarzenegger, som det var selve filmbranchen, der fik ham til at træffe de - set i bagspejlet - lidt overilede beslutninger. Det forstår Stallone i dag.- De udnytter din usikkerhed, når de siger ting som: "Du bliver nødt til at lave den her film, ellers laver Arnie den." Så blev jeg nødt til at sige ja, fortæller han.De to filmveteraner kommer i dag så godt ud af det med hinanden, at Sylvester Stallone inviterede Schwarzenegger til at medvirke i hans egen filmtrilogi "The Expendables". Den seneste film i rækken "The Expendables 3" går lige nu i de danske biografer.Newspaq

Mest læste i dag

Man kan handle hurtigt eller man kan handle klogt. For skuespiller Sylvester Stallone har kampen for at komme først til rollen ofte overskygget behovet for lige at tænke sig om en ekstra gang.

Og det er ultimativt kollegaen og rivalen Arnold Schwarzeneggers skyld, mener han. Det skriver Toronto Sun.

Havde det ikke været for frygten for, at hans ærkerival skulle snuppe rollen før ham, ville Stallone nemlig sandsynligvis aldrig have sagt ja til at spille med i film som "Rhinestone" og "Stop! eller min mor skyder".

- Vi konkurrerede rigtig meget. Jeg vil tro, jeg hadede ham. Jeg mener, jeg respekterede ham virkelig, men samtidig havde jeg bare lyst til at kvæle ham, fortæller Sylvester Stallone til avisen.

I dag er actionhelten og hans kollega, der de seneste år desuden har begået sig som republikansk politiker og guvernør i Californien, dog igen kommet på god fod.

Det var måske heller ikke kun Arnold Schwarzenegger, som det var selve filmbranchen, der fik ham til at træffe de - set i bagspejlet - lidt overilede beslutninger. Det forstår Stallone i dag.

- De udnytter din usikkerhed, når de siger ting som: "Du bliver nødt til at lave den her film, ellers laver Arnie den." Så blev jeg nødt til at sige ja, fortæller han.

De to filmveteraner kommer i dag så godt ud af det med hinanden, at Sylvester Stallone inviterede Schwarzenegger til at medvirke i hans egen filmtrilogi "The Expendables".

Den seneste film i rækken "The Expendables 3" går lige nu i de danske biografer.

Newspaq