Florida-målmand stopper Frans Nielsen og Islanders

Skrevet af admin

16/04/2016

Dagens topnyheder

Efter Frans Nielsen og New York Islanders' perfekte start på slutspillet i NHL kom danskerklubben natten til lørdag dansk tid ned på jorden igen i kamp to.

Her tabte Islanders til Florida Panthers, der udligner til 1-1 i indbyrdes opgør. Der spilles bedst af syv kampe.

I BB&T Center i Fort Lauderdale vandt hjemmeholdet Florida Panthers 3-1 efter en kamp, hvor Islanders ofte var på hælene, men også selv havde en stor portion gode chancer.

Blandt andet var den danske forward Frans Nielsen på et tidspunkt helt alene igennem med Florida-målvogter Roberto Luongo, men i den duel blev danskeren taberen.

Frans Nielsen fik hele 20 minutter på isen, formentlig fordi han sammen med holdkammeraterne John Tavares og Kyle Okposo var afgørende for New York-holdet i slutspillets første kamp, hvor de tre tilsammen lavede syv point.

Men Roberto Luongo var den helt store spiller i kampen. Han lavede således 41 redninger i opgøret, hvor han da også blev kåret som kampens spiller af NHL.

Efter to kampe i Florida rykker de to hold til New York i tredje og fjerde kamp, der vil finde sted i Barclays Center i bydelen Brooklyn.

Senere på natten dansk tid er den anden danske slutspilsdeltager, Frederik Andersen, også i kamp for Anaheim Ducks, der spiller første slutspilskamp mod Nashville Predators.

/ritzau/