Flot runde sender Kjeldsen opad i Shanghai

Golfspilleren Søren Kjeldsen kan med et topresultat i denne uges BMW Masters sikre sig en plads ved European Tours sæsonfinale i Dubai.

Og danskeren er tilsyneladende godt på vej efter lørdagens tredje runde, som han gik i fem slag under par uden at have tilladt sig en eneste bogey undervejs.

Dermed stod han sammen med fire andre spillere for dagens bedste score og rykkede samtidig op på en delt 14.-plads i den samlede stilling.

Her finder man også Thomas Bjørn, der gik banen rundt i tre slag under par og kun fik humøret ødelagt af en bogey på 18. hul.

Og netop sidste hul på Lake Malaren Golf Club i Shanghai har i den grad voldt den tredje dansker i turneringen, Thorbjørn Olesen, problemer.

Efter torsdagens dobbeltbogey har Olesen måttet indkassere to bogeys i det to følgende runder på par fem-hullet, og dermed er han placeret på en 25.-plads sammenlagt.

Også Rory McIlroy har haft problemer på hul 18, og det gentog sig lørdag, hvor han lavede dobbeltbogey på hullet.

Det gik nordireren så meget på, at han bankede sin putter ind i trappen på vej op til klubhuset og ikke ville snakke med journalisterne, der ville have en kommentar fra den tidligere verdensetter.

Turneringen føres fortsat af amerikaneren Luke Guthrie, som dog har smidt sit forspring på fire slag og må dele førstepladsen med spanieren Rafa Cabrera-Bello.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip