Flot skalp til Wozniacki i Japan

Italienske Flavia Pennetta har oplevet stor succes på det seneste og nåede blandt andet semifinalen i US Open. Men det var ikke til at se det overskud i hendes spil tirsdag formiddag, da hun mødte Caroline Wozniacki i Tokyo.

Men måske italieneren var mærket af fortiden. Seks gange har Caroline Wozniacki mødt Pennetta før tirsdagens duel. Og fem gange har danskeren vundet. Nu kan hun føje nummer seks til sejrsrækken, efter hun tirsdag formiddag (dansk tid) vandt 6-2, 6-3 over italieneren.

Og i modsætning til mange af de tidligere dueller var Caroline Wozniacki denne gang aldeles suveræn i styrkeforholdet mellem de to. Tidligere er fire af de to spilleres dueller gået i tre sæt, men i tirsdagens kamp var Caroline Wozniacki ovenpå næsten hele vejen mod en Pennetta, der adskillige gange vred ansigtet i ærgrelse, når hun blev presset til fejl af Wozniackis returneringer.

Kun én enkelt gang i første sæt, hvor Caroline Wozniacki lagde ud med hurtigt at bryde italienerens serv og komme foran 3-0, var der lidt pres på danskeren. Det var, da verdensranglistens nummer 32 brød Wozniackis serv og reducerede til 3-2. Men den danske tennisstjerne tilbageerobrede hurtigt momentum i kampen, da hun straks brød tilbage.

Herfra så Caroline Wozniacki sig ikke tilbage og kørte med stor overbevisning i sit spil sejren i hus mod den mere og mere modløse italiener.

Caroline Wozniacki, der var oversidder i første runde af turneringen, er nu klar til tredje runde i Toray Pan Pacific Open, hvor hun møder 24-årige Magdalena Rybarikova fra Slovakiet, der er nummer 36 på verdensranglisten. De to er kun løbet ind i hinanden én gang tidligere på WTA Touren. Det var i Thailand i 2009, hvor Rybarikova vandt 6-4, 6-1.

Dagens Gossip