Flov VM-veteran efter afskedsflop: Undskyld publikum

Hjemmepublikum i Boxen i Herning fortjener en uforbeholden undskyldning for de sidste 30 minutter, som håndboldkvinderne leverede ved VM.

Det siger fløjspilleren Ann Grete Nørgaard efter nederlaget på 21-25 til Rusland søndag eftermiddag, i en kamp hvor danskerne ellers førte med fire mål ved pausen.

- Jeg vil gerne sige undskyld til alle de mennesker, der har bakket os så fantastisk op. Det kunne vi ikke være bekendt, siger Nørgaard.

Danmark scorede kun fem mål i anden halvleg, og det var naturligvis langt fra den måde, spillerne havde regnet med at afslutte turneringen på.

Den var gal med indstillingen efter pausen, mener den rutinerede fløjspiller.

- Hvis man kunne tale om, at Rusland var et bedre hold end os, og at vi alle sammen havde givet alt, så var det en anden sag. Men sådan var det jo ikke. Jeg synes, der manglede noget på indstillingen.

- Det har været en lang turnering, der har været nogle opture og nedture, og det sætter sig også mentalt.

- Men det er underligt, at man ikke lige giver det sidste, så vi kommer herfra med en god smag i munden. Det gør vi ikke helt nu, mener Ann Grete Nørgaard.

Med nederlaget slutter Danmark på sjettepladsen ved VM, men det er primært det sidste indtryk, der nager spillerne efter mødet med russerne.

- Vi mistede tempoet i anden halvleg både i forsvaret og i angrebet. Nogle gange er det svært at komme tilbage, når man har tabt rytmen, men det skal vi være professionelle nok til at klare. Det er ikke godkendt, lyder det fra Louise Burgaard.

Facit for det danske hold blev fem sejre og fire nederlag i de ni VM-kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip