Flugtfange på fri fod: Her er voldtægtsmanden politiet jagter

Det er endnu ikke lykkedes politiet at slå kløerne i den 40-årige rumænske mand, som søndag flygtede fra Nyborg Statsfængsel. Nu offentliggør det et billede af manden, der er dømt for voldtægt, i håbet om at kunne pågribe ham snarest muligt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Hele natten til mandag har politiet ledt efter manden i et område i udkanten af Nyborg. Det skete efter et tip fra en borger, som havde set en mand ligge oven på en stak halmballer mellem Kogsbølle og Frørup.

En patrulje blev sendt til stedet, men manden tog flugten til fods ind i et skovområde og slap væk, oplyser politiet, der dog understreger, at det ikke er sikkert, at der var tale om den undslupne fange.

Hundene mistede færden af den pågældende mand ved en nærliggende asfaltvej.

LÆS OGSÅ: Voldtægtsmand flygtet fra Nyborg Statsfængsel

Den 40-årige flugtfange undslap fra Nyborg Statsfængsel mellem klokken 11 og 13 søndag ved at hænge noget tøj over fængslets pigtrådshegn, så han kunne kravle over det. Herefter kravlede han via nogle kasser videre over den næste mur og ud i friheden.

Politiet har ikke nogen spor i sagen.

Rumæneren blev i fjor idømt halvandet års fængsel for en sædelighedsforbrydelse, og efter afsoningen skal han udvises af Danmark.

Han er 175 centimeter høj, almindelig af bygning, har brune øjne og kort, mørkt hår. Derudover har han tatoveringer på højre overarm og venstre underarm.

SE BILLEDET I STOR FORMAT VED AT KLIKKE PÅ DET HER:

Dagens Gossip