Flypassager vågnede, tissede på folk og faldt i søvn igen

En ung mand er blevet anholdt, efter han valgte at urinere på sine medpassagerer - øjensynligt i et anfald af ekstrem træthed.

27-årige Jeff Rubin havde sovet det meste af tiden på flyet fra Anchorage til Portland, Oregon. Men en halv time inden flyede skulle lande, vågnede amerikaneren op til dåd.

Ifølge øjenvidner rejse han sig pludselig op og begyndte at tisse ind gennem sprækken mellem flysæderne foran ham - og direkte på sine chokerede medpassagerer.

Læs også: Norwegian-steward heppede på par, som havde sex på flyet

Derefter mistede han balancen og derfor sprøjtet tis på flere passagerer, sæder og bagage. Alligevel skulle hele kabinen have forholdt dig overraskende roligt, fortæller et øjenvidne, nyhedsjournalist Suzanna Caldwell.

- Det var ikke fordi, at folk skreg. Jeg opdagede ikke engang, at der var sket noget, før flypersonalet kom ned til mig og fortalte, at politiet ville komme ombord, siger hun ifølge Metro.co.uk til avisen Anchorage.

Hun oplyser i øvrigt, at hun ikke selv blev ramt af de gyldne dråber.

Læs også: 6 grunde til at tisse i badet

Da politiet ankom til flyet måtte de vække Jeff Rubin, der havde lagt sig til at sove igen øjeblikkeligt efter sin tissetur.

Han er nu sigtet for uro og for at svine flyet til.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip