Flyselskabet Sun-Air ud med overskud på 28 mio. kr.

Sun-Air og direktør Niels Sundberg betegner selv resultatet som tilfredsstillende.

Det danske flyselskab med base i Billund, der flyver som British Airways franchisepartner, kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 28,1 mio. kr. før skat.

Selskabet har haft en positiv udvikling i samtlige afdelinger, der består af ruteflyvning, charterflyvning, internationalt flysalg og leasing, reservedelshandel samt flyværkstedsdrift.

En af årsagerne til den positive udvikling ligger i sidste års ændrede konkurrenceforhold inden for luftfarten i Danmark. Samtidig har konjunkturforholdene i Europa ikke påvirket SUN-AIR i negativ retning.

- Selskabets strategi er baseret på et højt serviceniveau – både for så vidt angår passagerer på ruteflyvningen i samarbejde med British Airways, individuelle charterflyvninger og kunder på værkstederne. Ad hoc charterflyvningerne, der foregår under brandet ”JoinJet”, har i det forgangne år også haft en positiv udvikling og omfatter ud over individuelle flyrejser nu også ambulanceflyvning for SOS International samt shuttle-service for EADS/Eurocopter mellem Augsburg og Marseille, oplyser selskabet.

 

Dagens Gossip