Flystyrt skal ikke stå i vejen for Bos badeferie

Trods de seneste dages debat om sikkerheden i Sharm el-Sheikh rejser Bo Petersen og hans kone stadig afsted til den egyptiske badeby.

Selvom der svirrer rygter om, at flystyrtet skyldes et terrorangreb, så stoler 51-årige Bo Petersen på Danmarks sikkerhedsvurdering.

- Både rejsebureauet og Udenrigsministeriet har vurderet, at det er forsvarligt at rejse dertil. Derfor har vi valgt, at stole på de positive kilder, siger Bo Petersen til Ritzau.

Fredag eftermiddag sidder Bo Petersen og hans kone i Billund Lufthavn og er klar til at rejse sydpå, men det betyder ikke, at parret ikke har gjort sig overvejelser i kølvandet på lørdagens flystyrt i Sinaiørkenen.

- Vi har selvfølgelig gjort os nogle tanker, men vi tror på, at rejsebureauet gør det, der er bedst for os. Derfor overvejede vi heller ikke at afbestille selv, hvis ikke rejsebureauet gjorde det, siger Bo Petersen.

Selvom flere andre rejsebureauer, flyselskaber og endda regeringer har indstillet rejser til feriedestinationen på Sinai-halvøen, så er Bo Petersen stadig tryg ved, at rejsebureauet Amisol, har valgt at gennemføre rejsen.

- Det har egentligt ikke gjort os nervøse, at andre har stoppet rejserne. Jeg tror nemlig, der er mange, der prøver at score billige point, fordi folk bliver imponerede over, at de går så meget op i sikkerhed, siger Bo Petersen.

Bo Petersen og hans familie er dog stadig klar over, at sikkerheden ikke er som i Danmark, men de regner ikke med, at situationen er mere tilspidset, end da de bestilte billetterne for 14 dage siden.

- Allerede før vi købte rejsen, var vi jo klar over, at risikoen generelt er højere end herhjemme i lille Danmark, siger Bo Petersen.

/ritzau/

Dagens Gossip